moshaverrkhob
moshaverrkhob

قوانين و مرزها در يك خانواده خانواده ناتني موفق چيست.چه رفتارهايي بايد انجام دهيم و كودكانمان را چگونه تربيت كنيم.
خانواده ناتني موفق
قوانين و مرزها در يك خانواده خانواده ناتني موفق چيست. به خانواده ‌هايي كه در آن يك يا چند نفر از اعضاي خانواده مثل پدر، مادر يا خواهر و برادر ناتني هستند، خانواده تركيبي گفته مي شود. با افزايش آمار طلاق، تعداد خانواده‌ هاي تركيبي (ناتني) نيز رو به افزايش است. زن و مردي كه براي بار دوم ازدواج مي كنند و با فرزندان خود و فرزندان همسرشان زندگي مي كنند، يك خانواده تركيبي تشكيل مي دهند.

چنين خانواده هاي نسبت به خانواده ي اصلي، با مشكلات بيشتري مواجه هستند، زيرا اغلبِ فرزندان با پدر يا مادر ناتني خود سازگار نمي شوند و نمي خواهند با آن ها زندگي كنند. همه اعضاي خانواده تركيبي با چالش هايي روبرو خواهند شد كه بايد براي رفع آن راه حل هايي پيدا كرد تا خانواده به يك محيط سالم براي رشد اعضا تبديل شود.

يكي از راه كارهايي كه به سازگار شدن اعضا كمك مي كند، تعيين قوانين و محدوديت هاست. در اين بخش در مورد بايدها و نبايد تعيين قوانين در خانواده هاي تركيبي صحبت خواهيم كرد.

شماره مشاوره روانشناسي
اصول تعيين قوانين و مرزها در خانواده ناتني موفق
تعيين مرزها و تنظيم قوانين خانواده مي تواند در هر خانواده اي دشوار باشد. اما اين موضوع در خانواده هاي تركيبي پيچيده تر نيز مي شود زيرا:

اعضاي هر خانواده، ايده متفاوتي درباره قوانين و محدوديت ها دارند.
فرزندان و والدين ناتني هنوز همديگر را به خوبي نمي شناسند و با هم سازگار نشده اند.
اغلب كودكان و نوجوانان دوست ندارند كه والدين ناتني جديد به آن ها بگويند چه كار كنند.
كودكاني كه در دو خانواده متفاوت زندگي كرده اند، ممكن است دو مجموعه قانون متفاوت را تجربه كرده باشند.
با اين حال، فاكتورهايي كه در يك خانواده ي تني، باعث ايجاد سازندگي و قوي شدن پيوند بين اعضاي خانواده مي شود، مي تواند به خانواده هاي تركيبي نيز كمك كند. براي مثال

نشان دادن گرمي، ابراز محبت و ايجاد صميميت
علاقه مند بودن و گوش دادن به دغدغه ها و نظرات همه اعضا
تعيين قوانين، انتظارات و پيامدهاي محكم و روشن براي كودكان
قوانين در خانواده هاي ناتني موفق
زماني كه دو خانواده دور هم جمع مي شوند و با هم زندگي مي كنند، بايد براي اعضاي خانواده محدوديت ها، مسئوليت ها و قوانيني در نظر گرفت؛ اما بهتر است قبل از تعيين قوانين جديد، مدتي را براي وفق پيدا كردن اعضاي خانواده با شرايط جديد در نظر بگيريد، زيرا اگر قوانين زياد و سخت گيرانه اي را از همان ابتدا تعيين كنيد ممكن است فرزندان ناراضي باشند و در برابر انجام دادن آن ها مقاومت كنند.

منبع:فارسيدو-ساخت خانواده ناتني موفق

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/25  ] [ ۰۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

خانواده هاي تركيبي ( خانواده ناتني) چه مسائلي دارند؟

خانواده هاي تركيبي يا ناتني چه تفاوت هاي با خانواده هاي معمولي دارند؟ اين خانواده ها از پدر يا مادري ناتني تشكيل شده اند، اين خانواده ها با چالش هايي همراه مي باشند و مشكلاتي براي آن ها به وجود مي آيد براي اين كه بتوانيد راه حل هايي براي اين مشكلات پيدا كنيد بايد به خوبي بررسي و شناسايي شود تا بتوانيد به سمت خانواده سالم حركت كنند.

در خانواده هاي تركيبي احتمال اين كه فرزندان ضربه روحي فراواني بخورند وجود دارد و به همين دليل بايد پدر و مادر توجه كافي به آن ها داشته باشند البته نبايد توجه و محبت والدين بسيار زياد باشد و يا به گونه اي باشد كه كودك از موقعيتش سوء استفاده نمايد، البته خانواده هاي تركيبي علاوه بر مشكلات، مزيت هايي دارند كه در ادامه اين مقاله در مورد آن ها توضيح خواهيم داد.

خانواده هاي تركيبي ( ناتني) چگونه خانواده اي است؟
خانواده هاي تركيبي به خانواده هايي گفته مي شود كه در آن ها يك يا چند نفر از اعضاي خانواده ناتني مي باشند، مانند پدر، مادر، خواهر و برادر ناتني. امروزه با توجه به اين كه ميزان طلاق افزايش يافته است آمار خانواده هاي تركيبي ( ناتني) زياد شده است، زيرا زن و مردي كه با هم ازدواج مي كنند احتمال دارد خانواده اي با اعضاي ناتني تشكيل دهند كه مي تواند شامل فرزند همسر فعلي خود و يا فرزنداني از ازدواجي ديگر باشد، اين خانواده ها در زندگي با چالش هايي رو به رو خواهند شود و در اين خانواده ها فرزندان ممكن است نتوانند با خواهر و برادر ناتني به ويژه با پدر و مادر ناتني سازگار شوند و با آن ها زندگي كنند، براي اين كه ميان اعضاي خانواده تركيبي تعامل برقرار شود بايد به مشاور خانواده مراجعه كنيد و از تجربيات آن ها استفاده نماييد.

مشكلاتي كه در خانواده هاي ناتني به وجود مي آيد
تربيت و كنار آمدن با فرزند همسر چالش هايي را به همراه دارد و مسئله ساز مي باشد و از طرف ديگر كودكان و نوجوانان تا مدت ها نمي توانند با والد ناتني خود رابطه سازگاري داشته باشند و با آن ها بداخلاقي مي كنند و دوست ندارند آن ها را به عنوان عضوي از خانواده بپذيرند، خيلي از آن ها نسبت به پدر و مادرشان دلخور مي شوند زيرا تصور مي كنند شخص ديگري جايگزين پدر و مادرشان شده است و در اين حالت چالش ها و مشكلاتي در فرزندپروري به وجود مي آيد.

مهم ترين مشكلي كه خانواده هاي تركيبي با آن دست و پنجه نرم مي كنند تلاش مي كنند تا ميان اعضاي خانوادگي هماهنگي ايجاد كنند و تا به يك خانواده عادي و معمولي تبديل شوند، فرزندان ابتدا سعي مي كنند تا با والدين ناتني شان سازگار شوند و بعد از آن با خواهد و برادر ناتني شان سازگار شده و رفتار عادي خواهند داشت و رابطه خوبي ميان آن ها شكل مي گيرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خانواده هاي تركيبي يا خانواده ناتني | پيشنهاد مشاور چيست؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/19  ] [ ۱۲ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب